תפוחי אדמה מתוקים מייפל-אגוז
תפוחי אדמה מתוקים מייפל-אגוז דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטות, כיכר תפוחי אדמה מתוקה אגוז מייפל, ו בטטות חמוציות-אגוז.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה על מתלה תנור או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מכרז. מגניב. לקלף תפוחי אדמה ומחית. מערבבים בסירופ, 1 כף סוכר חום, ומלח.
מורחים תערובת תפוחי אדמה לתוך צלחת אפייה 11-x 7-inch מצופה ספריי בישול. בקערה קטנה לשלב אגוזי מלך, 1 כף סוכר חום, וחמאה.
מפזרים תערובת אגוז על פני תפוחי אדמה; לטגן 2 עד 4 דקות או עד אגוזים הם משחימים קלות.