תפוחי אדמה עם גרגר ורוטב גבינת Crucolo
תפוחי אדמה עם גרגר ורוטב גבינת Crucolo נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת asiago פרסקו, מלח, תפוחי אדמה צהובים בשר כגון זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה קלויים עם גרגר וצ'ימיצ' ורי, סלט תאנה, ספק וארוגולה עם רוטב גבינת עיזים, ו תפוחי אדמה עם רוטב גבינה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים קרים על ידי 1 אינץ ' בסיר 4-5 ליטר ומוסיפים מלח, ואז מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם סכין חדה, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, לבשל חלב וגבינה בסיר כבד 2 ליטר על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עם כפית ויסקי או עץ, רק עד גבינה מותכת ורוטב הוא חלק( לא להרתיח), 8 עד 10 דקות.
הסר מן החום ומערבבים גרגר.
מסננים תפוחי אדמה במסננת וחותכים לחצי.
מגישים עם רוטב נשפך עליהם.