תפוחי אדמה עם צ'ילי Poblano קלוי
תפוחי אדמה עם צ'ילי Poblano קלוי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. אם יש לכם אורגנו, שום, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מעולה. נסו הומיני-פינטו בורגרס עם צ'ילי Poblano קלוי, ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), ו תפוחי אדמה קלושים עם צ'ילי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות 25 דקות או עד מכרז.
מסננים ולתת מגניב מעט. קוביית תפוחי אדמה; לכסות ולהניח בצד.
חותכים צ ' ילי חצי לאורכו; להסיר ולהשליך זרעים וmembranes.
מניחים צ ' יילס, צד העור למעלה, על תבנית אפייה, וflatten עם כף היד. Broil 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 12 עד 15 דקות או עד חרוך.
מניחים במי קרח עד קריר; לקלף ולהשליך עורות. Chiles Coarselychop.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מחבת מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל, שום, אורגנו וכמון; לטגן 3 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים תפוח אדמה בקוביות; מבשלים עד הזהב, הופכים תפוח אדמה בעדינות עם מרית מתכת.
להוסיף קצוץ צ ' ילה, מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לבשל רק עד מחומם היטב.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים כוסברה.