תפוחי אדמה פירוגי
מתכון תפוחי אדמה Pierogi יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 146 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו תחליפי ביצים, חמאה, בצק פירוגי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו תפוחי אדמה פירוגי, תפוחי אדמה ושום פירוגי, ו בשר תפוחי אדמה Pierogi (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד במכרז; לנקז.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג עד חלקה.
מוסיפים עירית ו 5 מרכיבים הבאים (עירית דרך 3/4 כפית מלח); להתמזג היטב עם מחית תפוחי אדמה.
מחלקים בצק פירוגי ל-16 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לכדור. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל כדור לתוך מעגל 3 1/2 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
כף 1 כף מעוגלת של תערובת תפוחי אדמה על חצי מכל עיגול בצק. להביא צדדים מנוגדים של עיגול הבצק יחד; קמצוץ לאטום, מתחיל במרכז וצובט את שני הצדדים כדי ליצור צורה חצי ירח. חזור עם עיגולי הבצק הנותרים ותערובת תפוחי אדמה.
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
הוסף מחצית pierogi; לבשל 7 דקות או עד שנעשה (pierogi יעלה על פני השטח).
הסר pierogi עם כפית מחוררת; לנקז במסננת (pierogi ידבק למגבת נייר).
מניחים pierogi בשכבה אחת על תבנית אפייה או מגש. חזור על הנוהל עם פירוגי שנותר.
מחממים 1 1/2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 8 pierogi; לבשל 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר pierogi; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 1/2 כפיות חמאה 8 pierogi.
מפזרים pierogi מבושל עם 1/8 מלח כפית.
מגישים עם 1/3 כוס שמנת חמוצה מופחת שומן.