תפוחי אדמה צלויים עם עשבי תיבול
תפוחי אדמה קלויים עם עשבי תיבול עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 55 אוהדים. אם יש לכם שום, תפוחי אדמה אדומים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה נהדר. נסו תפוחי אדמה צלויים עם עשבי תיבול, בייבי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים שמנת ועשבי תיבול בסדר, ו Garlicky תפוחי אדמה קלויים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה בקערה גדולה. בקערה קטנה, לטאטא את עשבי תיבול, שום, ושמן יחד עד מעורבב, ולאחר מכן לשפוך על תפוחי האדמה.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל וזורקים למעיל.
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה גדולה וכבדה, מרווחים אותם באופן שווה זה מזה.
צולים את תפוחי האדמה עד שהם רכים וזהובים, הופכים אותם מדי פעם עם מלקחיים, על 1 שעה.
מעבירים את תפוחי האדמה הקלויים למגש דקורטיבי וטפטוף עם שמן זית כתית אקסטרה, herbes de Provence, אם תרצה בכך.