תפוחי אדמה קלויים ספרדית עם רוטב עגבניות (Bravas Patatas)
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה יוקון זהב, טבסקו, דגים ופירות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Bravas Patatas-תפוחי אדמה בסגנון ספרדי, אמיץ!, תפוחי אדמה בגריל עם עגבניות חריפות איולי (bravas Patatas), ו צ'יפס ביתי עם עגבניות צלויות עם איולי.
הוראות
1
1 צולים את תפוחי האדמה: מחממים תנור ל 191°. לזרוק את תפוחי האדמה עם 3 כפות של שמן זית ומלח היטב. מסדרים בשכבה אחת במחבת קדרה או מגש אפייה מעוטר וצולים עד להשחמה, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
2 בצל מטוגן ושום: בעוד תפוחי האדמה נצלים, להפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
3
חום 2 כפות של שמן זית בסיר בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את הבצלים הקצוצים, ערבוב מדי פעם, במשך 4-5 דקות, או עד שהם מתחילים חום על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיף את השום ו sauté עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1
מוסיף את היין הלבן למחבת ולהפוך את החום לגבוה. מרתיחים על רתיחה גבוהה עד היין מופחת בחצי, ולאחר מכן מוסיפים את רסק עגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את העגבניות הכתושות, רוטב טבסקו, מלח, סוכר ופפריקה מעושנת. מערבבים היטב ולהפחית את החום לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
רוטב טבסקו
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
תן לרוטב לבשל לאט בזמן שתפוחי האדמה נצלים. אם אתה רוצה, אתה יכול להשתמש בבלנדר או בלנדר טבילה כדי לפורר את הרוטב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
4 לזרוק תפוחי אדמה עם רוטב, להמשיך לצלות: כאשר תפוחי האדמה משחימים היטב, לזרוק עם רוטב עגבניות ולחזור למחבת התבשיל. המשך לצלות עד רוטב עגבניות מתייבש קצת על תפוחי האדמה caramelizes, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
5
מגישים עם רוטב עגבניות הנותרים כמתאבן או צלחת בצד.
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טורס Sangre דה טורו Tempranillo. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.