קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות26
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה קלויים ספרדית עם רוטב עגבניות (Bravas Patatas)

תפוחי אדמה קלויים ספרדית עם רוטב עגבניות (Bravas Patatas)
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה יוקון זהב, טבסקו, דגים ופירות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Bravas Patatas-תפוחי אדמה בסגנון ספרדי, אמיץ!, תפוחי אדמה בגריל עם עגבניות חריפות איולי (bravas Patatas), ו צ'יפס ביתי עם עגבניות צלויות עם איולי.

הוראות

1
1 צולים את תפוחי האדמה: מחממים תנור ל 191°. לזרוק את תפוחי האדמה עם 3 כפות של שמן זית ומלח היטב. מסדרים בשכבה אחת במחבת קדרה או מגש אפייה מעוטר וצולים עד להשחמה, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
2 בצל מטוגן ושום: בעוד תפוחי האדמה נצלים, להפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
חום 2 כפות של שמן זית בסיר בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את הבצלים הקצוצים, ערבוב מדי פעם, במשך 4-5 דקות, או עד שהם מתחילים חום על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיף את השום ו sauté עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1
מוסיף את היין הלבן למחבת ולהפוך את החום לגבוה. מרתיחים על רתיחה גבוהה עד היין מופחת בחצי, ולאחר מכן מוסיפים את רסק עגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את העגבניות הכתושות, רוטב טבסקו, מלח, סוכר ופפריקה מעושנת. מערבבים היטב ולהפחית את החום לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
רוטב טבסקורוטב טבסקו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
תן לרוטב לבשל לאט בזמן שתפוחי האדמה נצלים. אם אתה רוצה, אתה יכול להשתמש בבלנדר או בלנדר טבילה כדי לפורר את הרוטב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
4 לזרוק תפוחי אדמה עם רוטב, להמשיך לצלות: כאשר תפוחי האדמה משחימים היטב, לזרוק עם רוטב עגבניות ולחזור למחבת התבשיל. המשך לצלות עד רוטב עגבניות מתייבש קצת על תפוחי האדמה caramelizes, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
מגישים עם רוטב עגבניות הנותרים כמתאבן או צלחת בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)

מרכיבים

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טורס Sangre דה טורו Tempranillo. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
Torres Sangre de Toro Tempranillo
Torres Sangre de Toro Tempranillo
יין מלא אופי והוא גם חזק ואלגנטי. ניחוחות פרחוניים עדינים על רקע של פירות בשלים מאוד, אלון וכמהין. הטאנינים שלה יש מבנה פירותי, בשרני המתפתח נגיעות קטיפתי של עשן ותבלינים שנרכשו במהלך ההזדקנות.אידיאלי עם בשר, פאייה, ומושלם עם גבינות שמנת.