תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, בצל ומרווה
תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, בצל ומרווה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 176 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, חתיכות מרווה קרועה עלים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מסולסלים עם פונטינה, בצל ומרווה, בישול איטי מלית עם בצל בייקון ומרווה, ו פירה בטטות עם בצל מקורמל, ברי ומרווה.
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. מבשלים בייקון inlarge מחבת על חום בינוני עד crispand זהב. באמצעות כפית מחוררת, העברהמגבות נייר לניקוז. Reserve4 כפות טפטוף ממחבת.
שלב תפוחי אדמה, בצל, 1/2 כוס קרועים עלים, חמאה מומסת, ומילואים 4 כפות טפטוף בייקון בגדול מאוד.
מפזרים בנדיבות עם coarsesalt ופלפל שחור טחון טרי. טוסטו מעיל.
מורחים תערובת תפוחי אדמה באופן שווה על 18x12x1 אינץ ' אפייה גיליון. צלי 1 שעה, ערבוב מדי פעם. לעשות קדימה: יכול bemade 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד על bakingsheet בטמפרטורת החדר.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F. מערבבים בייקון לתוך תערובת תפוחי אדמה ונמשכים לצלות עד שתפוחי האדמה רכים ומתחילים לחום, כ -15 דקות.
העברת תערובת להגשהגדולה קערה. העונה לפי הטעם עם מלח גס יותר ופלפל שחור טחון טרי.
ריצה עם עלים מרווה קרועים שנותרו ומגישים.