תפוחי אדמה קריספי גבינה של ג'ף
תפוחי אדמה קריספי גביני החופשה של ג'ף יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, שמן צמחי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פריכים עם ביצים גבינה, ערימות פריך גביני תפוחי אדמה, ו בריסקט ברביקיו של ג'ף.
הוראות
הכן את תפוחי האדמה. משרים את פרוסות תפוחי האדמה המכוסות במים קרים כקרח בקערה גדולה במשך 30 דקות, תוך ערבוב קצת. לאחר מכן להעביר את תפוחי האדמה למסננת ולשטוף עד המים פועל ברור.
יוצקים את פרוסות תפוחי האדמה על מגבת מטבח נקייה או כמה מגבות נייר שכבות להתייבש ככל האפשר.
מטגנים את תפוחי האדמה. במחבת גדולה עם צדדים ישרים או סיר על חום בינוני גבוה, להוסיף מספיק שמן כדי למלא עד 1 אינץ עמוק. בקבוצות, מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה, מרפרפים באמצע עד זהב פריך, על 3 דקות בכל צד. הם צריכים להיות נוקשה ופריך מבחוץ, אבל לשמור על בשרני בפנים. תטעם אחד, על חשבון הטבח!
הסר כל אצווה לצלחת מרופדת במגבת נייר ומיד עונה עם קמצוץ של מלח.
הכן את פיקו דה גאלו. בקערה קטנה לזרוק את העגבניות עם בצל ירוק, רוטב חם, מיץ לימון, כמון, פלפל קאיין, וקורט של מלח ופלפל. תניח בצד.
אופים את תפוחי האדמה. מחממים את התנור ל 191°. חמאה בתחתית מחבת עוגה או מחבת אפייה 8x8 אינץ'. באמצעות חצי מתפוחי האדמה, שכבה את הפרוסות בתבנית מעגלית המתחילה בצד החיצוני של המחבת ונעה לכיוון המרכז, עם הפרוסות חופפות מעט. הקפד לכסות את כל התחתון בדרך זו. ואז מפזרים באופן שווה חצי מתערובת הצ 'דר/ג' ק על שכבת תפוחי האדמה. על גבי זה מפזרים את פיקו דה גאלו, ולאחר מכן להוסיף אפילו מפזר של חצי מוצרלה. חזור על השכבה פעם נוספת המסתיימת בגבינת המוצרלה.
מניחים בתנור ואופים עד הגבינה נמסה וזהב על הקצוות, על 18 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים עם מנה של קרם מקסיקני.