תפוחי אדמה "ריזוטו" עם נקניק וברוקולי
תפוחי אדמה "ריזוטו" עם נקניק וברוקולי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פרחי ברוקולי, בצל, תפוחי אדמה קצוץ-חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נקניק וברוקולי רייזוטו, מחבת תפוחי אדמה, ברוקולי ונקניק, ו ריזוטו ברוקולי וצ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
תזרקו תרמילי נקניקיות. במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה, מערבבים נקניקיות עד שבור ולא ורוד יותר, על 5 דקות.
מוסיפים פרחי ברוקולי; מערבבים עד שהנקניקיות משחימות היטב וברוקולי הוא רך-פריך לנשוך, 3 עד 5 דקות יותר.
יוצקים לתוך קערה; להתחמם.
להוסיף תפוחי אדמה ובצל למחבת, להפחית את החום בינוני גבוה, ומערבבים עד בצל הוא צולע, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מרווה וחלב למחבת, ומערבבים רק עד שתפוחי האדמה רכים לנשוך, 8 עד 10 דקות יותר.
יוצקים תערובת תפוחי אדמה על מגש; נקניק כפית ותערובת ברוקולי על זה.