תפוחי האדמה של ריצ'י
תפוחי האדמה של ריצ'י דורשים כשעה ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 80 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 8. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 496 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. אם יש לך תפוחי אדמה לאפייה, חמאה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39% . תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , תפוחי אדמה ברבנט אפויים וקורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
יומיים לפני ההגשה מרתיחים תפוחי אדמה שלמים, עם קליפות, עד שהם רכים, כ-25 דקות. כאשר אתה יכול להכניס מזלג ולהוציא אותו בקלות, הם גמורים.
יום לפני ההגשה מקלפים ומגררים את תפוחי האדמה. אני אוהב להשתמש במעבד מזון עם חיבור למגרר.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומערבבים בעדינות עם חמאה מומסת, חצי-חצי, בצל, מלח ופלפל. מכסים ומקררים.
ביום הארוחה, מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים במשך שעה, ללא כיסוי. אפשר לצלות דקה בסוף כדי להשחים את החלק העליון אם תרצו.