תפוחי קרמל שוקולדיים
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 512 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם תפוחים, קרמל מכוסה שוקולד לעיס של ריזן, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד קרמל, איך מכינים תפוחי קרמל}פאי תפוחים תפוחי קרמל, ו תפוחי קרמל חמים.
הוראות
שוטפים ומייבשים תפוחים; הסר גבעולים. הכנס מקלות ארטיק לתפוחים.
מניחים על תבנית עם חמאה; מניחים בצד.
בסיר קטן ממיסים קרמלים ושמנת על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה, תוך ערבוב מדי פעם.
מניחים בוטנים בכלי רדוד; מניחים בצד.
עובדים במהירות, טובלים כל תפוח בתערובת קרמל חמה לציפוי מלא, ואז טובלים את התחתית והדפנות לבוטנים.
מניחים על תבנית מוכנה; תן לעמוד עד להתייצבות.