תפוחים אפויים
תפוחים אפויים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אכילת תפוחים, סולטנות, סוכר muscovado, וסוכר demerara. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. תפוחים אפויים, תפוחים אפויים, ו תפוחים אפויים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שאל מבוגר כדי להפוך את התנור על 200c / 180c מאוורר / גז
לשבת כל תפוח על משטח העבודה ולדחוף את corer תפוח למרכז של כל אחד (או לבקש מבוגר לעשות את זה בשבילך).
מערבבים את הסולטנים, סוכר muscovado וקינמון יחד בקערה.
סטנד אפ תפוחים, זה לצד זה, בתבנית אפייה. באמצעות האצבעות, לדחוף קצת תערובת סולטנה לתוך כל תפוח, באמצעות כל התערובת ביניהם.
מוסיפים גוש חמאה לחלק העליון של כל ומפזרים על הסוכר demerara. שאל מבוגר לשים את המנה בתנור במשך 20 דקות או עד התפוחים מבושלים דרך.