תפוחים אפויים
אם יש לכם פקאן, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. נסו תפוחים אפויים, חזיר אפוי ותפוחים, ו תפוחים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה, מערבבים יחד דובדבנים, סוכר, פקאן, קינמון ואגוז מוסקט. שים בצד.
עם גורף מלון, תפוחים ליבה לרוקן את האמצע. אל תלך עד הסוף. ממלאים כל ליבת תפוח בתערובת דובדבנים יבשה.
יוצקים סיידר תפוחים לתבשיל ומניחים תפוחים בצד ימין למעלה.
מניחים טפיחה של חמאה על חור תפוח מלא בתערובת.
סירופ מייפל טפטוף על גבי כל התפוחים.