תפוחים אפויים דבש
תפוחים אפויים דבש הוא קינוח המשמש 6. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 379 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 154 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו גלידה ונילן, מים, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 36%. תפוחים אפויים דבש, תפוחים אפויים דבש מיושן, ו תפוחים אפויים דבש מיושן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ליבה את התפוחים, ולהסיר את הקליפה מן השליש העליון של כל אחד.
מניחים אותם בתבנית אפייה, וממלאים את חורי הליבה בכמה שיותר חמוציות.
בינתיים מערבבים יחד את המים, הסוכר החום והדבש בסיר קטן. מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם להמסת הסוכר והדבש במידת הצורך. ברגע שזה מגיע לרתיחה, יוצקים את התערובת על התפוחים.
אופים במשך שעה 1 בתנור שחומם מראש, צולה עם מיצים כל 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לתפוח אפוי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.