קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

תפוחים אפויים ממולאים סקווש

תפוחים אפויים ממולאים סקווש
מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סקווש אפוי ותפוחים, דלורית אפויה עם תפוחים, ו דלעת ממולאת בלוט עם טורקיה, תפוחים וגבינה שוויצרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°. תפוחים ליבה, משאיר ישבנים שלמים; לקלף שליש העליון של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
הסר מרכזי תפוחים, עוזב 1/2-in. פגזים; קוצצים להסיר תפוח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3
מניחים תפוחים פקוקים ב 13x9-in ungreased. צלחת אפייה. בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס סוכר חום, מיץ תפוזים ומים; לשפוך על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
אופים, חשוף, 1 שעה או עד תפוחים הם מכרז, צולה מדי פעם עם תערובת מיץ.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
בסיר גדול, מחממים חמאה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מוסיפים תפוח קצוץ; מבשלים ומערבבים עד למכרז. מערבבים סקווש; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, מכוסה, 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במלח, 1/4 כפית אגוז מוסקט וסוכר חום שנותר. כף לתוך תפוחים אפויים; מפזרים אגוז מוסקט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
אופים 30-35 דקות יותר או עד מחומם דרך, צליעה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
טפטוף עם מיצי פאן לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'