תפוחים חמים וגלידה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוחים חמים גלידה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, תפוחי קינמון חמים, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני עד בינוני-גבוה. מקלפים ורבע מהתפוחים. ליבה בכל רבעון. תחתוך את התפוחים.
מוסיפים חמאה למחבת, ואז תפוחים.
מטגנים 7 או 8 דקות, מוסיפים סוכר, קינמון וציפורן ומבשלים 2 דקות יותר. כפית את התפוחים המוקפצים לתוך מנות קינוח העליון עם גלידה, קצפת, ומקשטים עם אגוז מוסקט מגורר.