תפוחים מסוכרים
תפוחים מסוכרים נטול גלוטן, וטבעוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך צבע מאכל, תמצית קינמון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחים מסוכרים II, תפוחים מסוכרים קינמון, ו פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים.
הוראות
לשטוף תפוחים יבשים; להסיר גבעולים. הכנס שיפודי עץ לתוך קצה גזע של כל תפוח. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מערבבים סוכר, מים, סירופ, תמצית קינמון בסיר כבד; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף ולהמשיך לבשל, ללא ערבוב, עד התערובת מגיעה שלב סדק רך (290).
להוסיף צבע מאכל, ערבוב טוב.
מעבירים סירופ לראש דוד כפול.
מניחים על מים רותחים, במהירות לטבול תפוחים בסירופ; לאפשר עודף לטפטף.
מניחים תפוחים על גיליונות אפייה משומנים קלות להתקרר. כדי לאחסן, לעטוף בחוזקה בניילון נצמד.