תפוחים קרמל
אם יש לכם מים, מקלות עץ מלאכה, פקאניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים קרמל M & M, ו תפוחים קרמל.
הוראות
לשטוף תפוחים יבשים; להסיר גבעולים. הכנס מקלות מלאכה לתוך קצה גזע של כל תפוח; להפריש.
שלב קרמל, וניל, ו 1 כף מים בקערת זכוכית בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על 90 שניות גבוהות או עד נמס, ערבוב פעמיים.
טובלים כל תפוח בתערובת הקרמל במהירות, ומאפשרים לקרמל עודף לטפטף.
מגלגלים בפקאנים קצוצים; מניחים על נייר שעווה משומן קלות. להירגע לפחות 15 דקות.
פירורי שוקולד מיקרוגל ב 90 שניות גבוהות או עד נמס, ערבוב פעמיים; מגניב 5 דקות.
יוצקים שוקולד שבו מקלות מלאכה ותפוחים נפגשים, המאפשר שוקולד לטפטף למטה הצדדים של תפוחים. לחץ על חצאי פקאן על שוקולד, אם תרצה בכך. צ ' יל 15 דקות או עד סט.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קרמל קראפט.
Calypso קרמל תפוחים: תחליף 1 כוס קצוץ אגוזי מקדמיה קלויים 1 כוס קוקוס קלוי פקאן.
תפוחים קרמל גרוזיני: תחליף 2 כוסות קצוץ בוטנים קלויים לפקאן.
תפוח קרמל שחור ולבן: מיקרוגל 6 אונקיות שוקולד לבן מולים ב 60 שניות גבוהות או עד נמס, ערבוב פעם אחת; לטפטף באופן שווה על שוקולד semisweet.