תפוחים קרמל יין אדום
תפוחים קרמל יין אדום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 365 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 407 אוהדים. גשו לסופר וקנו תפוחים, סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, יין מחושל-תפוחים שלוקים, ו תפוחים אפויים ביין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
הכנס מקל עץ באמצע הדרך לתוך כל תפוח בקצה גזע. קו מגש עם נייר שעווה ונייר גריז קל.
מרתיחים יין בסיר קטן מעל חום בינוני עד מופחת 1/2 כוס, 8 עד 10 דקות.
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר 2 1/2-עד 3-ליטר כבד על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מצד מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, ללא ערבוב, מחבת מתערבלת מדי פעם כך צבעי קרמל באופן שווה, עד ענבר כהה.
הוסף יין מופחת (תערובת יהיה בועה מעלה קיטור) ומחבת מערבולת.
מוסיפים שמנת ומבשלים, ערבוב, עד incorporated, ולאחר מכן להמשיך להתבשל עד רשם מדחום 114°.
מחזיקים תפוחים ליד המקלות, טובלים אותם בקרמל ומערבלים למעיל, נותנים לטפטף עודף, ואז מחזיקים תפוחים למעלה (מקל בסופו של דבר למטה) במשך כ 15 שניות כדי לאפשר יותר קרמל להגדיר על תפוחים. שים תפוחים קרמל, מקל בצד למעלה, על נייר שעווה משומן ולתת לעמוד עד חברות קרמל למעלה, כ -30 דקות.