קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

תצרחי! עוגיות מערבולת גבינה

תצרחי! עוגיות מערבולת גבינה
אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, גבינת שמנת, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. נסו תצרחי! עוגיות מערבולת גבינה, תצרחי! עוגיות מערבולת גבינה, ו צעקה מסורתית! עוגיות מערבולת גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול. בקערה קטנה, לנצח מילוי מרכיבים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה.
3
מורחים 3/4 של הבלילה בראוני במחבת. כף מילוי על ידי כף חופנים באופן שווה על הבלילה בראוני. כפית נותרה הבלילה בראוני מעל מילוי. עבור עיצוב משובש, למשוך סכין דרך הבלילה ומילוי עקומות רחבות; הפעל מחבת וחזור, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים 40 עד 44 דקות או עד קיסם מוכנס 1 אינץ ' מצד פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, על 1 1/2 שעות. מקררים לפחות 1 שעה עד הצטננות. עבור בראוניז, לחתוך עם סכין פלסטיק לתוך 4 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות