תצרחי! עוגיות מערבולת גבינה
אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, גבינת שמנת, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. נסו תצרחי! עוגיות מערבולת גבינה, תצרחי! עוגיות מערבולת גבינה, ו צעקה מסורתית! עוגיות מערבולת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול. בקערה קטנה, לנצח מילוי מרכיבים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה. תניח בצד.
הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה.
מורחים 3/4 של הבלילה בראוני במחבת. כף מילוי על ידי כף חופנים באופן שווה על הבלילה בראוני. כפית נותרה הבלילה בראוני מעל מילוי. עבור עיצוב משובש, למשוך סכין דרך הבלילה ומילוי עקומות רחבות; הפעל מחבת וחזור, אם תרצה בכך.
אופים 40 עד 44 דקות או עד קיסם מוכנס 1 אינץ ' מצד פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, על 1 1/2 שעות. מקררים לפחות 1 שעה עד הצטננות. עבור בראוניז, לחתוך עם סכין פלסטיק לתוך 4 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.