תרד-ארטישוק ריגטוני
ניתן להכין את המתכון תרד-ארטישוק ריגטוני בסביבות 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 377 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. 165 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו לבבות ארטישוק עמוסי מים, גבינת פרמזן, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 97%, שהוא מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תרד-ארטישוק ריגטוני, תרד-ארטישוק ריגטוני, ו ריגטוני עוף, תרד וארטישוק.
הוראות
מחממים מראש. מכינים ריגטוני ותרד לפי הוראות החבילה.
מסננים פסטה, שומרים 1/2 כוס מי פסטה; חוזרים למחבת.
מוסיפים לבבות ארטישוק, 1/2 כוס גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, מלח, פלפל ותרד מוקרם; זורקים לשילוב, מוסיפים מעט ממי הפסטה השמורים לדקים, אם רוצים.
מעבירים ל -2 קו-טי משומן. פטם-תבנית אפייה בטוחה; מפזרים גבינת מוצרלה שנותרה. לצלות 4-6 אינץ'. מחום 2-3 דקות או עד שהגבינה נמסה.