קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

ניו יורק רצועת סטייקים עם כרוב ניצנים חשיש

ניו יורק רצועת סטייקים עם כרוב ניצנים חשיש
סטייק רצועת ניו יורק עם חשיש כרוב ניצנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא פלפל, תפוחי אדמה דקים, בצל חתוך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: Mini Challenge: סטייק ניו יורק בגריל עם כרוב ניצנים מטנסי מטוגן בשכרות וחשיש בייקון וצ'אטני קינמון פרי הדר קריבי חריף, ניו-יורק סטריפ סטייקים, ו סו וייד ניו-יורק סטריפ סטייקים.

הוראות

1
תפוחי אדמה מבשלים בסיר גדול של מים עד רך כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות; ברגע האחרון, להוסיף כרוב ניצנים, בישול רק עד שהם הופכים ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז.
3
מטאטא Preheat. לשפשף סטייקים עם חומץ, 1 כף. שמן, ו-1 כפית. כל מלח ופלפל. שים סטייקים על מחבת צלייה, צלייה 6 בפנים. מחום, פונה פעם אחת, 8 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
4
חום שנותר 3 כפות. שמן ב12-in. מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מעט ככל האפשר, עד השחמה היטב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים תפוחי אדמה וכרוב ניצנים ומבשלים עד השחמה מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף יין, מגרד את כל חתיכות קרמל מתחתית המחבת. מערבבים שום, רוזמרין, ונותר 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים עם בשר פרוס.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.