תרד, בצל מקורמל, ופיצת בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד, בצל מקורמל, בייקון Pizzan. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קמח תירס, פלפל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו בצל מקורמל, פיצה תרד ובייקון, בצל קרמל ופיצת בייקון, ו פיצה בייקון בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק, כפית קלות את קמח הלחם לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים 1/2 קמח לחם כוס, מים חמים, 1 כפית סוכר, ושמרים, ערבוב עם מקצף.
כף קלה 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, קמח לחם 1/2 כוס, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת הקמח; מערבבים היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 20 דקות.
כדי להכין ציפוי, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות טפטוף. שים בייקון בצד.
להוסיף תרד לטפטופים במחבת; לטגן 2 דקות או עד נבול.
מניחים תרד במסננת, לחיצה עד בקושי לח.
מוסיפים בצל ו 2 כפיות סוכר למחבת; מבשלים 12 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 3 כפות קמח ופלפל, ערבוב עם מקציף; לבשל 30 שניות. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 5 דקות או עד עבה מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים בצק על מחבת פיצה (12 אינץ') או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול adn מפוזר בקמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מורחים תערובת חלב באופן שווה על פני הבצק; למעלה עם תרד ובצל.
אופים ב 475 במשך 20 דקות.
מפזרים באופן שווה עם בייקון וגבינה; אופים 5 דקות נוספות או עד חום זהוב.