תרד בקר מקרוני אופים
תרד בשר מקרוני לאפות דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. אם יש לכם אבקת שום, תרד, מקרוני מרפק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אופים ביסקוויט בקר תרד, אופה מקרוני, ו עוגת טאקו מקרוני.
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי גדול, מבשלים את הבקר, הבצל, הגזר והסלרי על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את העגבניות, המלח, אבקת השום, הפלפל והאורגנו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים.
מסננים מקרוני; מוסיפים מקרוני ותרד לתערובת בקר.
יוצקים לשתי שכבות 3 משומנות. אפיית כלים.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%