תרד וארטישוק אפוי פסטה דגנים מלאים
אם יש לך מלח, אגוז מוסקט, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. מתכונים דומים: תרד וארטישוק אפוי פסטה דגנים מלאים, פסטה מוקרמת תרד ארטישוק, ו פסטה אפויה תרד ארטישוק רזה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את מתלה התנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מסננים, ואז לייבש את התרד החוצה ככל האפשר על ידי סוחט אותו במגבת מטבח נקייה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה לאל דנטה.
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית כתית נוספת במחבת קטנה מעל בינוני לחום בינוני גבוה ולהוסיף את שאלוט ושום ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים עד שהם חומים קלות.
מוסיף את היין כדי deglaze המחבת.
בעוד ארטישוק ופסטה לבשל, בסיר מעל בינוני לחום בינוני גבוה, להוסיף את החמאה. כאשר נמס, לטאטא את הקמח במשך 1 דקה בערך, ואז לטאטא את החלב ואת העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן. מבשלים 5 עד 6 דקות, או עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף, להתאים את התבלינים ומערבבים בגבינת Gruyere.
מערבבים את הרוטב עם תרד, פסטה, ארטישוק ומערבבים עד רק בשילוב.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה ומכסים עם שאר הגבינה. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
אופים על תבנית אפייה 45 דקות או עד חום מבעבע על גבי.