תרד ופטה פריטטה
גשו לסופר וקנו אורגנו, מלח כשר ופלפל, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תרד ופטה פריטטה, תרד ופטה פריטטה, ו פריטטה בתנור פטן תרד.
הוראות
התאם את מתלה התנור למיקום הגבוה ביותר ואת מטגן מחממים.
מחממים שמן זית במחבת שאינה מקל על חום גבוה בינוני, עד מנצנץ.
מוסיפים שאלו ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות.
מוסיפים שום וממשיכים לבשל עד מתרכך, על 2 דקות יותר.
מוסיפים תרד ואורגנו ומבשלים, משליכים לעתים קרובות עד התרד הוא נבול לחלוטין וכל מים שפורסמו על ידי התרד מבושל, על 6 דקות בסך הכל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלב עם מקצף עד incorporated.
מוסיפים פטה ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים תערובת ביצים על תרד ומערבבים בעדינות עם מרית כדי לשחרר את התרד מהחלק התחתון של המחבת כך שהביצים נמצאות במגע ישיר עם פני השטח של המחבת.
לבשל עד ביצים נקבעים כמעט לחלוטין, על 12 דקות, הפחתת חום במידת הצורך כדי למנוע שריפה.
מניחים פאן תחת broiler עד העליון מוגדר גם כן, שמירה על מקרוב על זה אז זה לא לשרוף, על 2 דקות יותר.
כדי לשחרר את פריטטה מהמחבת, לשחרר קצוות עם מרית.
מניחים צלחת ארוחת ערב על מחבת, ומחזיק צלחת בחוזקה להפוך את המחבת על כך פריטטה משחרר על הצלחת.
מגישים חם עם טוסט בצל ירוק פרוס.