תרד מוקרם חריף של ג'ינה
תרד מוקרם חריף של ג'ינה נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 364 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אגוז מוסקט, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו מטבל התרד של ג'ינה, סלט התרד של ג'ינה עם אגוזי פקאן מתובלים, ו מרק תפוחי אדמה עם גבינה מלא עם סלט תרד של ג'ינה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיף את התרד ומבשל במשך 2 דקות.
מסננים את התרד במסננת. לחץ על התרד עם מגבת מטבח נקייה כדי לשחרר את כל הנוזל.
הסר ללוח חיתוך בערך לקצוץ.
מחממים מחבת סאוט גדולה, מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את החמאה ושמן הזית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את בצלצלים ושום וטחון עד ריחני ועדין. מערבבים את פתיתי הפלפל האדום ותרד.
מפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם.
לטגן בקצרה, ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה, אגוז מוסקט ופרמזן. להפחית את תערובת תרד עד זה התעבה, על 2 דקות.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.