תרד ממולא תרד ברוטב יום ראשון עם פפרדל יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 2321 קלוריות, 114 גרם חלבון, ו 108 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 83% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, כובעי פטריות פורטבלה, עלה דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו רוטב יום ראשון עם נקניק וברסיול, קליפות ממולאות נקניק ותרד ליום ראשון, ו בראסיול חזיר עם טליאטלה ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לברזיול: להפשיר, לנקז ולסחוט את התרד האורגני הקפוא יבש במגבת מטבח נקייה ולהפריד בקצות האצבעות תוך כדי הוספה לקערת ערבוב. מתבלים את התרד במלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים לקערה את הביצים הקשות הקצוצות, הדומדמניות, הצנוברים, השום הקצוץ דק והגבינה ומשלבים בעדינות. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומסדרים כל סטייק עם אחד הקצוות הצרים בקרבתכם. מחלקים את המילוי באופן שווה בין פרוסות הבשר. מפזרים את המילוי על הבשר ומשאירים קצה או גבול בגודל 1/2 אינץ ' בצדדים. מקפלים את הקצה מעל המילוי ותוחבים את הקצוות בזמן שאתה מגלגל כל צרור כדי לאבטח את המילוי. עוטפים ומגלגלים את שאר הצרורות ומאבטחים בעזרת חוט מטבח לכיסוי הקצוות והאמצע, כמו גלישת חבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
דומדמניות
רוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים תנור הולנדי גדול עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה כמה סיבובים של התבנית על אש בינונית-גבוהה. משחימים את צרורות הבשר 6 עד 8 דקות כדי לקרמל את הבשר באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מוציאים את הצרורות מהתבנית ומוסיפים 1 כף שמן זית נוסף, נותנים סיבוב של התבנית לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הגזר הקצוץ, הבצל, השום הפרוס, עלה הדפנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
תן את הירקות לבשל 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן מערבבים את רוזמרין קצוץ מרווה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צווארי עוף
1/2 ענף רוזמרין
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים לפיתוח הניחוח, ואז מוסיפים את היין הלבן ומגרדים את טפטופי התבנית. מערבבים פנימה את ציר העוף והעגבניות. שוברים את העגבניות בעזרת כף או מועך תפוחי אדמה. מביאים את הרוטב לבועה, מוסיפים את הבשר בחזרה לסיר ומנמיכים את החום לרתיחה, מכסים ומבשלים 2 שעות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
לאחר 2 שעות, מחממים את הנקניקיות במחבת עם כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הקישורים השחומים לרוטב ומטבלים אותם בעדינות, מקננים אותם עם צרורות הבשר. מבשלים את התערובת 30 דקות נוספות לבישול הנקניקיות ומשלבים את טעמם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
הביאו סיר מים לרתיחה לפסטה. ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה. שמרו כוס נוזל בישול עמילני רגע לפני הניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוציאים את צרורות הבשר לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מוציאים את הנקניקיות לצלחת נפרדת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
10
מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוסיפים 1 כף חמאה, חתוכה לחתיכות, ומחצית מהרוטב, זורקים לשילוב, מוסיפים מעט מי בישול עמילניים כדי שהכל יתאחד עבורכם.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
12
חותכים את החוט מהבשר ומגישים את הבשר מנוקד ברוטב נוסף ומפזרים פטרוזיליה טרייה על צלחות ארוחת ערב גדולות עם פסטת פפרדל חמה ומעליה בזיליקום טרי וקצת פרם מגולח לצד.
מרכיבים שתצטרך
Pappardelle
פטרוזיליה טרייה
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
13
הערת קוק: שמרו את הנקניקיות ואת כל כפות הרוטב שנותרו לארוחת איפור בהמשך השבוע. פתח נקניק פנים, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולון, מתכון כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
ציוד מיוחד: חוט מטבח .
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
1
אם אתם מבשלים ארוחה מקדימה עם לחם שלא ישמש במשך כמה ימים, הכניסו למקפיא בשקית אטומה או עטפו היטב. לגולל להפשיר בטמפרטורת החדר ולאחר מכן קרום בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בינתיים מחממים כמה כפות שמן זית כתית מעולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים פטריות ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מוסיפים את הבצל, פלפלי הקובנל, פלפל הצ ' ילי והשום לפריך רך, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
5
הערת קוק: אל תמליחו את הבצל והפלפלים מכיוון שהוא ימשוך יותר נוזלים ואנחנו מבשלים מעט לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
מוסיפים נתז ציר או מים על אש בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
1
הוסף נתז ציר או מים לנקניקיות כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מוסיפים מצקת רוטב למחבת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.לפצל את הלחם אופקית ואז לחצות ל 4 חתיכות גדולות. מסדרים את נתחי הלחם על מדפי קירור המונחים מעל ניירות אפייה כדי לאפשר לחום להסתובב סביב הלחם. חצוי את הנקניקיות לאורכן. מנקדים את הלחם ברוטב, מעליהם את הנקניקיות חתוכות בצד כלפי מטה, מנקדים ברוטב נוסף ומעליהם פלפלים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
אחוז שומן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
אופים את הלחם 12 עד 15 דקות, או עד שהוא נמס ומשחים בקצוות.