תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן
תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו מלח, פלפל פימנטו, גבינת צ'דר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן, תפוחי אדמה תרד או גרטן, ו גרטן בייקון, פרמזן ותרד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד שהם רכים ועדיין יציבים, כ -15 דקות; מסננים ומניחים בצד להתקרר.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ירוק בחמאה החמה עד לריכוך, 1 עד 2 דקות.
מקציפים קמח לבצל ירוק וחמאה; מערבבים בהדרגה חלב, תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת. מערבבים מלח וגבינת צ ' דר לרוטב, מערבבים עד שהגבינה נמסה.
פורסים תפוחי אדמה ומניחים כמחצית מתפוחי האדמה בתחתית תבשיל קדירה; מפזרים מלח ופלפל שחור.
שכבו חצי מהתרד וחצי מהפימנטוס על תפוחי אדמה ושפכו חצי מרוטב הגבינה על התרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב גבינה הנותרים. מכסים היטב את תבשיל הקדירה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ -50 דקות; לחשוף צלחת ולהמשיך אפייה עד להשחמה על גבי, 5 עד 10 דקות נוספות.