קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן

תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן
תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו מלח, פלפל פימנטו, גבינת צ'דר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן, תפוחי אדמה תרד או גרטן, ו גרטן בייקון, פרמזן ותרד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד שהם רכים ועדיין יציבים, כ -15 דקות; מסננים ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ירוק בחמאה החמה עד לריכוך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מקציפים קמח לבצל ירוק וחמאה; מערבבים בהדרגה חלב, תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת. מערבבים מלח וגבינת צ ' דר לרוטב, מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
פורסים תפוחי אדמה ומניחים כמחצית מתפוחי האדמה בתחתית תבשיל קדירה; מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
שכבו חצי מהתרד וחצי מהפימנטוס על תפוחי אדמה ושפכו חצי מרוטב הגבינה על התרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב גבינה הנותרים. מכסים היטב את תבשיל הקדירה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ -50 דקות; לחשוף צלחת ולהמשיך אפייה עד להשחמה על גבי, 5 עד 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מפזרים בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות