קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle

תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו הודו צלוי עם בריח יבש עם רוטב, חזה הודו מייפל-ברקים עם רוטב פאן פטריות, ו סויה-ברן הודו צלוי עם אשכולית רובי & רוטב שומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבצל, גזר, סלרי, שום, מרווה, טימין, וכמה טחנות פלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים היטב ומניחים בצד.
3
מיקום מתלה על הרמה השנייה הנמוכה ביותר בתנור וחימום מראש עד 260°. יש מוכן מחבת צלייה גדולה עם מתלה קלייה, רצוי בצורת V, להגדיר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
שים 1/2 כוס תערובת הירקות בתוך חלל הצוואר ו 1/2 כוס בתוך חלל החזה של טורקיה. פזר את השארית בתחתית מחבת הצלייה והוסף 1 כוס מים למחבת. מסבך את ההודו. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את טורקיה עם חצי חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מניחים את ההודו, צד השד למטה, על מדף הצלייה. צולים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350°f. למרוח את טורקיה עם מיצי פאן לצלות במשך 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תוציא את ההודו מהתנור. באמצעות כפפות תנור סיליקון, כפפות תנור רגיל מכוסה בנייר אלומיניום, או חבילות של מגבות נייר, להפוך את השד טורקיה בצד למעלה. (זה לא יהיה חם מאוד בשלב זה.) מוסיפים את מיצי המחבת ואת שאר החמאה המומסת, ומחזירים את ההודו לתנור. המשך לצלות, צולה עם מיצי פאן שוב לאחר 45 דקות. בשלב זה, לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של טורקיה על ידי החדרת מדחום קריאה מיידית לתוך החלק העבה ביותר של הירך מבלי לגעת בעצם. (כנקודת התייחסות, כאשר הטמפרטורה הפנימית של טורקיה מגיע 125 ° F, טורקיה היא בערך 1 שעה משם מלהיות נעשה. כמובן, פעמים קלייה ישתנו, בהתאם לגודל של הציפור, הטמפרטורה שלה כאשר הוא נכנס לתנור, אם או לא הוא ממולא, ואת התנור הספציפי שלך ואת הדיוק של התרמוסטט.) טורקיה נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית נרשם 160° עד 165 ° F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כאשר טורקיה נעשית, להטות את הגוף כך המיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
העברה ללוח גילוף או מגש הגשה ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
תן לתרנגול ההודו לנוח במשך 30 עד 40 דקות לפני גילוף, כדי לאפשר למיצים להפיץ מחדש. (הטמפרטורה הפנימית תעלה 5 עד 10 מעלות בעוד טורקיה נשענת.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
מסננים את המיצים, הירקות, ושחמה חתיכות מן המחבת צלייה דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על כוס מדידת זכוכית גדולה. הניחו בצד ואפשרו לשומן לעלות לפסגה. כפית את השומן. מיצי המחבת מתרנגול הודו מזוקק הם בדרך כלל מלוחים מדי כדי להוסיף לרוטב, אז אני מקרר אותו ומוסיף אותו למים להכנת המניה מן הפגר; המיצים מספקים טעם נוסף והמלח מדולל על ידי המים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
תחתכי את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
מגישים, מלווה ברוטב פטריות Chanterelle.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
13
Reprinted with permission from The New Thanksgiving Table by Diane Morgan, (C) October 2009, Chronicle Books