קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות54
ציון בריאות3
מגזין

תרנגול הודו קלוי בעשב קלוי

תרנגול הודו קלוי בעשב קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טורקיה קלוי עשב קל. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. מתאים ל-54 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים, ו הודו צלוי בעשב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). נקי טורקיה (להיפטר giblets ואיברים), ומניח במחבת צלייה עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה קטנה, מערבבים שמן זית, אבקת שום, בזיליקום יבש, מרווה טחון, מלח ופלפל שחור. באמצעות מברשת basting, להחיל את התערובת על החלק החיצוני של טורקיה לא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
מרווה קרקעמרווה קרקע
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים מים לתחתית המחבת הצלייה, ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
אופים במשך 3 עד 3 1/2 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הירך אמצעים 180 מעלות F (82 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את הציפור מהתנור, ולאפשר לעמוד במשך כ -30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)