תרנגולת קורנית מזוגגת כתומה היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1554 קלוריות, 119 גרם חלבון ו 97 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מים, ביצים, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו תרנגולות קורניות מזוגגות בכתום, תרנגולות קורניות מזוגגות בכתום, ו תרנגולות קורניות מזוגגות בכתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף תרנגולות עם מלח ופלפל; כף 3 כפות נקניק מלית לתוך כל חלל תרנגולת; לקשור את הרגליים יחד, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים תרנגולות על מדף במחבת קלייה מצופה בנייר אלומיניום.
3
מערבבים 1/2 כוס מים וביצים לתוך המילוי שנותר, וכף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים יחד מרמלדה תפוזים, מיץ, והבא 3 מרכיבים בסיר קטן. לבשל תערובת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד כתום ריבה נמס.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים תרנגולות ב 350 במשך 30 דקות; מברשת באופן שווה עם רוטב כתום, ואופים 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
מברשת שוב עם רוטב כתום, ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים תרנגולות ומילוי תבשיל 40 דקות, חשיפת מלית לאחר 30 דקות.