תרנגולות קורניות מזוגגות עם גרליקי צדיקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות קורניש מזוגגות עם Radicchio Garlicky. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1405 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 94g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רדיקיו, עלי כוסברה, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו תרנגולות קורניש חנוקות, תרנגולות קורניות מזוגגות, ו תרנגולות קורניות מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות קצות האצבעות, בזהירות לשחרר את העור השד של כל תרנגולת; לתחוב את עלי הכוסברה מתחת לעור. מתבלים את החללים במלח ופלפל ומכניסים מטבע כתום לכל אחד. מניחים את התרנגולות על תבנית אפייה, משפשפים אותם עם 1 כף שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל. צולים את התרנגולות במשך 60 עד 70 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג.
מוציאים מהתנור ומחממים את המטגן.
בינתיים, במחבת בינונית, טוסט זרעי כמון על חום מתון, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים במיץ תפוזים, דבש, שימורי זנגביל, קאיין וגרידת תפוזים ומבשלים עד סירופי, כ 4 דקות.
להבריש את הזיגוג על כל התרנגולות קורניש.
לטגן את התרנגולות במשך כ 2 דקות, עד השחמה בכל רחבי.
להעביר את התרנגולות למגש הגשה ולשמור חם; להזמין את מיצי פאן.
במחבת גדולה, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיפים את רדיקיו ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 3 דקות. מערבבים בכל מיצי פאן שמורים, העונה רדיקיו עם מלח ופלפל ומבשלים 1 דקה יותר.
כף רדיקיו על צלחות, למעלה עם התרנגולות לשרת.