קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

תרנגולות קורניש

תרנגולות קורניש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות קורניש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1542 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, פלפל, גבעול סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש מוזהבות, ו תרנגולות קורניש אידיוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את הבצל פרוס בתחתית מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
הסירו את הקרביים מהתרנגולות ושטפו אותם מבפנים ומבחוץ.
5
הסר כל עודף שומן ושאריות pinfeathers וללטף את החיצוניות יבש.
6
מניחים את התרנגולות על גבי בצל פרוס.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
ארוז את החללים של התרנגולות עם מלית לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
8
לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח לתחוב את קצות הכנפיים תחת הגוף של התרנגולות. לשפשף את התרנגולות עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
9
צולים את התרנגולות במשך 30 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה חותך בין רגל לירך.
10
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שקוף. שוברים את לחם התירס לחתיכות ומניחים את החתיכות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מוסיפים את תערובת הבצל ללחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
בצלבצל
13
מוסיפים את הסלרי, המניה עוף, פטרוזיליה, מלח ופלפל, ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי