תרנגולות קורניש לבנים
תרנגולות קורניש בריק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 887 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 66 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, פלפל, תרנגולות משחק קורניש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש בגריל לבנים, קורניש תרנגולת תחת לבנה, ו תרנגולות קורניש.
הוראות
הפוך את המלח: להביא 1 1/2 גלונים מים 1/3 כוס מלח לרתיחה בסיר גדול, לטאטא עד המלח מתמוסס.
מוסיפים את חצאי הלימון, טרגון, פטרוזיליה, שום, עלי דפנה ופלפל; בואו להתקרר לחלוטין.
מניחים את החזה של התרנגולות למטה על קרש חיתוך. השתמש מזמרה מטבח לחתוך לאורך כל צד של עמוד השדרה כדי להסיר. הפעל את השד בצד התרנגולות ולפתוח כך מקלות התיפוף להצביע; לחץ על עצם החזה בחוזקה כדי לשטח. הטביעו את התרנגולות במי מלח ומקררים לפחות 6 שעות ועד 12 שעות.
הסר את התרנגולות מן המלח ולשטוף היטב; טפיחה יבש.
מניחים את השד למעלה בתבנית אפייה ומקררים, חשופים, כדי לייבש את העור, לפחות 30 דקות.
מפזרים את התרנגולות במלח. לעטוף 2 לבנים עם נייר כסף.
חום 1 כף כל שמן זית וחמאה בכל אחד 2 מחבת nonstick גדולה או ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 תרנגולת, צד העור למטה, לכל מחבת ולפזר את הקורנית ושום סביבו. מעל כל תרנגולת עם לבנים עטופות בנייר כסף לצרוב עד תחילת חום, על 20 דקות, סיבוב המחבתות לפי הצורך אפילו בישול.
הסר את הלבנים בזהירות להפוך את התרנגולות (לא להחליף את הלבנים); להמשיך לבשל עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165 מעלות F, 20 עד 25 דקות יותר.
חותכים כל תרנגולת לשניים ומגישים עם רטבי romesco ו chimichurri.
לזרוק 1/2 פאונד עגבניות שזיף ו 4 שיני שום (unpeeled) עם 2 כפות שמן זית ו 1/4 כפית מלח כשר; להפיץ על תבנית אפייה. צולים ב 350 מעלות F עד רך, 20 דקות; בואו מגניב, ואז לסחוט את השום.
מערבבים את העגבניות, השום, 3/4 כוס קצוצה פלפלים אדומים, 1/4 כוס חומץ שרי, 1 כף דבש, 1/2 כפית מלח כשר וקורט של פתיתי פלפל אדום בבלנדר; מערבבים עד חלקה.
מעבירים לקערה; מערבבים ב 1/2 כוס קצוצה שקדים קלויים. טפטוף איטי ב 1/3 כוס שמן זית, לטאטא.
שים 6 שיני שום (unpeeled) על גיליון של רדיד; טפטוף עם שמן זית חותם לתוך חבילה. צולים ב 350 מעלות F עד רך, על 20 דקות; בואו מגניב. לסחוט את שיני השום ומחית לתוך משחה.
שלב 1 בזיליקום חבורה (לחתוך סרטים דקים), 1 חבורה קצוצה דק פטרוזיליה, 1/4 חבורה קצוצה דק אורגנו, 1/3 כוס שרי חומץ, 2 קצוצים דק שאלוט, 1/2 כפית מלח כשר, ופלפל לפי הטעם. טפטוף איטי ב 1/3 כוס שמן זית, לטאטא.