קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

תרנגולות קורניש מזוגגות

תרנגולות קורניש מזוגגות
תרנגולות קורניש מזוגגות דורשות סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 535 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו מרגרינה, תרנגולות קורניש, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. עם כפית ציון 47%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש מזוגגות, תרנגולות קורניש מזוגגות, ו תרנגולות קורניש מזוגגות כתומות.

הוראות

1
הסר טפלי עוף מתרנגולות; שמור לשימוש אחר. שוטפים תרנגולות מתחת למים זורמים קרים ומייבשים. לפצל כל תרנגולת לחצי לאורכו, באמצעות סכין חשמלית.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים תרנגולות, חתוכות כלפי מטה, על מתלה של מחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
שלב ג ' לי ו -9 המרכיבים הבאים בסיר קטן; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסירים מהאש ומניחים בצד.
5
מפזרים תרנגולות עם 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מברישים במרגרינה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
7
אופים, חשופים, ב 350 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מברישים תרנגולות עם חצי מתערובת הג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
9
אופים 45 עד 50 דקות נוספות או עד לסיום, מתבשלים לעיתים קרובות עם תערובת הג ' לי שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מעבירים תרנגולות לפלטת הגשה. אם רוצים, מגישים עם אורז בר ומקשטים בעשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב