קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס

תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס
תרנגולות קורניש ממולאות קוסקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שקדים חתוכים, משמשים, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש בקארי עם כוסברה קוקוס קוסקוס, יום ראשון ארוחת ערב: תרנגולות קורניש Butterflied עם שקדים קוסקוס, ו תרנגולות קורניש ממולאות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
טוסט האגוזים בתנור עד חום זהוב, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הסר. להעלות את החום ל 42
4
בסיר קטן, להביא את המרק, משמשים, ו 1/4 כפית מלח כדי להתבשל על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מהחום ומערבבים בקוסקוס. לכסות ולתת לשבת במשך 5 דקות. קצפת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
6
מוסיפים את השקדים, 1/2 כף החמאה, 1 1/2 כפיות הדבש, הקינמון, ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
( 23)( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
ממלאים את חללי התרנגולות בתערובת הקוסקוס. לסובב את הכנפיים של התרנגולות מאחורי גבם, אם אתה רוצה, לקשור את הרגליים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
8
שים את התרנגולות, חזה למעלה, במחבת קלייה קטנה. מעיל התרנגולות עם שמן; מפזרים 1/8 כפית כל מלח ופלפל. נקודה עם הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
צולים את התרנגולות ל-25 דקות. למרוח אותם עם מיצי פאן טפטוף עם הנותרים 1 כפית דבש. המשיכו לצלות עד הרגע, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
כאשר התרנגולות נעשות, להעביר אותם לצלחת ולהשאיר לנוח במקום חם במשך כ 5 דקות. כפית את השומן מהמחבת הצלייה ולהוסיף את המים למיצים. מבשלים מעל חום מתון, מגרד את תחתית המחבת כדי לעקור כל סיביות חומות, עד מופחת 1/4 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12
חותכים את התרנגולות לשניים ומגישים עם המילוי ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
המלצת יין: מאכל אקזוטי זה דורש יין אקזוטי באותה מידה, כמו סמילון אוסטרלי טעים, לבן לא יבש מדי עם רמזים של מנדרינה ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
( 23)( 23)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)