תרנגולות קורניש עם מילוי פטריות שעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות קורניש עם פטריות שעורה מלית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 845 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך רוטב סויה, מרק עוף, ערמוני מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. נסו תרנגולות קורניש עם מלית שקדים, תרנגולות קורניש עם אורז מלית, ו תרנגולות קורניש עם מלית חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תרנגולות בשקית ניילון גדולה כבדה-top zip-חובה.
מערבבים יחד רוטב סויה הבא 3 מרכיבים; לשפוך לתוך חללים ועל תרנגולות. חותם וצינה, פונה לעתים קרובות, 3 עד 4 שעות.
מביאים שעורה ומרק לרתיחה בסיר; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 45 דקות או עד שנוזל נספג.
הסר מהחום; מערבבים בתוך דייסה-חדרים, ערמוני מים, בצל ירוק קצוץ.
הסר תרנגולות מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
דברים חללי תרנגולת עם תערובת שעורה, הזמנת תערובת נוספת.
מניחים תרנגולות, חזה למעלה, על מדף במחבת צלייה רדודה.
אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך מלית רושמים 165, צולה מדי פעם עם מרינדה שמורה.
מגישים עם תערובת שעורה שמורה.