תרנגולות רוטיסרי הרבס דה פרובאנס
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית ידידותית? תרנגולות הרוטיסרי הרבס דה פרובנס יכולות להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 74 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 881 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, תרנגולות, מלח גס וכשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Herbes de Provence, Herbes de Provence, ו איך לעשות Herbes דה פרובנס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה, הרבס דה פרובנס, ומלח בקערה קטנה; מחית עם מזלג עד מעורבב להדביק פרטנית עבה. החל בסוף הצוואר של כל עוף, בזהירות להפעיל את האצבעות מתחת לעור של השדיים כדי לשחרר. החל בכל צד של החלל הראשי, בזהירות להפעיל את האצבעות מתחת לעור של הירכיים כדי לשחרר. לשפשף חמאה מתובלת עשב על עוף תחת עור משוחרר ועל מחוץ לכל עוף. תרנגולות מסבך על ידי קשירת רגליים יחד וקשירת כנפיים סומק לצדדים. מצרף תרנגולות בשקיות פלסטיק extralarge resealable. תרגע לפחות 6 שעות. האם קדימה תרנגולות ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור בקירור.
תנו לתרנגולות לעמוד בטמפרטורת החדר כ -30 דקות לפני הבישול.
הסר רוק מצורף rotisserie ולהכין ברביקיו (חום בינוני-גבוה). משחיל תרנגולות על שיפוד, דוחף קרוב למרכז. לחבר מחדש רוק למנוע.
מניחים מחבת רדיד חד פעמי רדודה (ים) תחת תרנגולות לטפטוף. סגור גריל, החדרת גזע של מדחום קריאה מיידית דרך חור במכסה המנוע של הגריל כדי לפקח על הטמפרטורה. לשמור על הטמפרטורה בסביבות 204° על ידי פתיחת פתחי אוורור כדי להגדיל את החום וסגירת פתחי אוורור כדי להפחית את החום. מבשלים תרנגולות עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של ירכיים רושמים170, על 50 דקות. כבה את הגריל, אבל לא לפתוח.
תן לתרנגולות לנוח בגריל מכוסה 10 דקות.
תחליקי תרנגולות מרוק על מגש.
חותכים כל עוף ל 6 או 8 חתיכות ולסדר על מגש.
כדי גריל עוף שלם ללא ROTISSERIE: אם באמצעות גריל פחם,לארגן גחלים משני צדי מחבת אפייה חד פעמית אלומיניום, חלוקת גחלים באותה מידה. אם באמצעות גריל גז שלושה מבערים, מבערי אור על שמאל וימין, עוזב צורב מרכז כבוי. אם משתמשים בגריל גז דו-צורב, מבער אור בצד מול מחבת חד-פעמית. הכנס מדחום קריאה מיידית לתוך פורקן העליון של גריל או במקום מד חום בתנור בתוך גריל על באח מעל מחבת. הביאו טמפרטורה ל-350 ° F ל-375°F.
מניחים עוף על גרגר מעל מחבת. סגור גריל. התאם פתחי אוורור או חום הגדרת לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה.