קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

תרנגולת קורניש עם בולגור-בייקון מלית

תרנגולת קורניש עם בולגור-בייקון מלית
תרנגולת קורניש עם בולגור-בייקון מלית הוא קטוגני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 868 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, גרגרי מרק עוף, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: חמאם מהשי בי בורגול (תרנגולות קורניש עם בולגור, צימוקים, צנוברים), אורז בר & מילוי בולגור, ו מילוי בולגור עם חמוציות מיובשות ואגוזי לוז.

הוראות

1
בסיר 1 ליטר, לבשל בייקון ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון מבושל בצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
לנקז בייקון ובצל. באותו סיר, מחממים מים וגרגרי מרק לרתיחה. מערבבים ב bulgur; להסיר מן החום. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. מערבבים בתערובת בייקון, קישואים, פטריות וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליוןגרגרי בוליון
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
בורגולבורגול
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מחממים תנור ל 177°. למלא את חלל הגוף של תרנגולת עם מלית. הדקו פתיחה בשיפוד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים תרנגולת, חזה למעלה, על מתלה במחבת צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים מדחום בשר בשריר הירך אז קצה לא נוגע עצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מברשת עם חלק מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
אופים חשוף 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות, צחצוח מדי פעם עם החמאה שנותרה, עד מיץ של תרנגולות ברור כאשר חתיכות העבות נחתכות לעצם (לפחות 74°).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר מלית מחלל הגוף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
9
חותכים תרנגולת לשניים לאורך עמוד השדרה מזנב לצוואר עם מספריים מטבח.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
10
מגישים כל תרנגולת חצי עם מלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות