קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

תרנגולת קורניש צלויה עם רוטב פנצנאלה וברוקוליני מוקפץ

תרנגולת קורניש צלויה עם רוטב פנצנאלה וברוקוליני מוקפץ
תרנגולת קורניש צלויה עם רוטב פנצ'אנלה וברוקוליני מוקפץ נמשכת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה עיקרית זו מכילה 798 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -51 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.99 למנה , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך שום צלוי, שום, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרנגולת קורניש עם וויסקי ורוטב מחבת שמנת , פילה סלמון שקדים עם ברוקולי צלוי , וברוקוליני עטוף פרושוטו עם פריכיות בזיליקום .

הוראות

1
רוטב: מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ברוקוליניברוקוליני
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור עד להזהבה, כ-8 עד 10 דקות. משמנים תבנית אפייה בעלת דפנות גבוהות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקןברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליניברוקוליני
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקןברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מערבבים את העגבניות, השום, הפטרוזיליה והרוזמרין בקערה גדולה ומתבלים במלח ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את קוביות הלחם הקלוי ואת שמן הזית ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מניחים את התערובת בתבנית האפייה, מכסים בנייר כסף ואופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד שהרוטב פריך וזהוב, כ-10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
תרנגולות קורניש שום צלויות: מחממים תנור ל-450 מעלות F. מחלקים את הרוזמרין לשניים ומניחים בחלל התרנגולות וקושרים את הרגליים יחד עם חוט קצבים. בקערה קטנה מערבבים יחד את משחת השום ושמן הזית. משפשפים את התערובת על התרנגולות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מניחים את התרנגולות במחבת עם ידית חסינת חום וצורבים מכל הצדדים. מכניסים לתנור וצולים עד שהם פשוט מוכנים, כ-35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
נותנים לנוח 10 דקות.
10
שופכים את השומן מתבנית הצלייה ומוסיפים את כל המיצים שהצטברו מהתרנגולת.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים ברוקולי ומקפיצים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
BroccoliniBroccolini

מרכיבים

480דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות משומר חתוכות לקוביות, סחוטעגבניות משומר חתוכות לקוביות, סחוט2תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק3ציפורןשום, טחוןשום, טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה1צביטהצבוט פתיתי פלפל אדוםצבוט פתיתי פלפל אדום1ראשroasted garlic, cloves removed and mashed to a pasteroasted garlic, cloves removed and mashed to a paste1חבורהבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי224דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.loaf sour dough bread cut into 1/4-inch cubesloaf sour dough bread cut into 1/4-inch cubes680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.broccollini, trimmed, blanched, shocked in cold water and drainedbroccollini, trimmed, blanched, shocked in cold water and drained680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.broccollini, trimmed, blanched, shocked in cold water and drainedbroccollini, trimmed, blanched, shocked in cold water and drained