תרנגולת קורניש צלויה עם רוטב פנצנאלה וברוקוליני מוקפץ
תרנגולת קורניש צלויה עם רוטב פנצ'אנלה וברוקוליני מוקפץ נמשכת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה עיקרית זו מכילה 798 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -51 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.99 למנה , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך שום צלוי, שום, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרנגולת קורניש עם וויסקי ורוטב מחבת שמנת , פילה סלמון שקדים עם ברוקולי צלוי , וברוקוליני עטוף פרושוטו עם פריכיות בזיליקום .
הוראות
1
רוטב: מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ברוקוליני
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור עד להזהבה, כ-8 עד 10 דקות. משמנים תבנית אפייה בעלת דפנות גבוהות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מערבבים את העגבניות, השום, הפטרוזיליה והרוזמרין בקערה גדולה ומתבלים במלח ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את קוביות הלחם הקלוי ואת שמן הזית ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
5
מניחים את התערובת בתבנית האפייה, מכסים בנייר כסף ואופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד שהרוטב פריך וזהוב, כ-10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
תרנגולות קורניש שום צלויות: מחממים תנור ל-450 מעלות F. מחלקים את הרוזמרין לשניים ומניחים בחלל התרנגולות וקושרים את הרגליים יחד עם חוט קצבים. בקערה קטנה מערבבים יחד את משחת השום ושמן הזית. משפשפים את התערובת על התרנגולות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
תרנגולות קורניש
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
הסוכריות של Peachie-o
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מניחים את התרנגולות במחבת עם ידית חסינת חום וצורבים מכל הצדדים. מכניסים לתנור וצולים עד שהם פשוט מוכנים, כ-35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
נותנים לנוח 10 דקות.
10
שופכים את השומן מתבנית הצלייה ומוסיפים את כל המיצים שהצטברו מהתרנגולת.