תרנגולת קורניש צלויה עם רוטב פנצנאלה וברוקוליני מוקפץ
תרנגולת קורניש צלויה עם רוטב פנצ'אנלה וברוקוליני מוקפץ נמשכת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה עיקרית זו מכילה 798 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -51 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.99 למנה , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך שום צלוי, שום, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרנגולת קורניש עם וויסקי ורוטב מחבת שמנת , פילה סלמון שקדים עם ברוקולי צלוי , וברוקוליני עטוף פרושוטו עם פריכיות בזיליקום .
הוראות
1
רוטב: מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ברוקוליני
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור עד להזהבה, כ-8 עד 10 דקות. משמנים תבנית אפייה בעלת דפנות גבוהות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מערבבים את העגבניות, השום, הפטרוזיליה והרוזמרין בקערה גדולה ומתבלים במלח ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
4
מוסיפים את קוביות הלחם הקלוי ואת שמן הזית ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
סטייקים של ניו יורק
5
מניחים את התערובת בתבנית האפייה, מכסים בנייר כסף ואופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד שהרוטב פריך וזהוב, כ-10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
תרנגולות קורניש שום צלויות: מחממים תנור ל-450 מעלות F. מחלקים את הרוזמרין לשניים ומניחים בחלל התרנגולות וקושרים את הרגליים יחד עם חוט קצבים. בקערה קטנה מערבבים יחד את משחת השום ושמן הזית. משפשפים את התערובת על התרנגולות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
תרנגולות קורניש
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
סטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
ויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את התרנגולות במחבת עם ידית חסינת חום וצורבים מכל הצדדים. מכניסים לתנור וצולים עד שהם פשוט מוכנים, כ-35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
נותנים לנוח 10 דקות.
10
שופכים את השומן מתבנית הצלייה ומוסיפים את כל המיצים שהצטברו מהתרנגולת.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
3
מוסיפים ברוקולי ומקפיצים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.