תרנגולת קורניש צלויה עם רוטב פנצנאלה וברוקוליני מוקפץ
תרנגולת קורניש צלויה עם רוטב פנצ'אנלה וברוקוליני מוקפץ נמשכת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה עיקרית זו מכילה 798 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -51 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.99 למנה , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך שום צלוי, שום, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרנגולת קורניש עם וויסקי ורוטב מחבת שמנת , פילה סלמון שקדים עם ברוקולי צלוי , וברוקוליני עטוף פרושוטו עם פריכיות בזיליקום .
הוראות
1
רוטב: מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ברוקוליני
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור עד להזהבה, כ-8 עד 10 דקות. משמנים תבנית אפייה בעלת דפנות גבוהות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
ברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מערבבים את העגבניות, השום, הפטרוזיליה והרוזמרין בקערה גדולה ומתבלים במלח ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מוסיפים את קוביות הלחם הקלוי ואת שמן הזית ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מניחים את התערובת בתבנית האפייה, מכסים בנייר כסף ואופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ
6
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד שהרוטב פריך וזהוב, כ-10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
תרנגולות קורניש שום צלויות: מחממים תנור ל-450 מעלות F. מחלקים את הרוזמרין לשניים ומניחים בחלל התרנגולות וקושרים את הרגליים יחד עם חוט קצבים. בקערה קטנה מערבבים יחד את משחת השום ושמן הזית. משפשפים את התערובת על התרנגולות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
תרנגולות קורניש
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות