אביב (?) בישול עשב
אביב (?) בישול עשב נטול גלוטן,, פסקטריאני, קטוגני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור אביב. אם יש לך חרדל, יין, טרגון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: ירקות אביב צלויים בעשב, אפונה, אספרגוס ופסטה עשב האביב, ו כבש צלוי עם פירורי עשב באביב.
הוראות
להניח פילה סלמון בתבנית אפייה זכוכית גדולה ומפזרים 1/3 של טרגון.
טפטוף עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עד בקושי מבושל דרך, על 20-30 דקות בהתאם עובי. בעוד סלמון הוא בישול, חום שנותר 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
להוסיף בצלצלים ו לטגן עד בקושי התרכך; אל תתנו להם קרמל. מחבת Deglaze עם יין לבן ומבשל עד להפחית מעט, על 5 דקות.
מוסיפים חרדל ושמנת כבדה ומביאים לרתיחה; מבשלים כ 2 דקות. רק לפני ההגשה, להוסיף טרגון שנותר, ואז להקציף חמאה 1 כף בכל פעם עד משולב לתוך הרוטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כפית חלק מהרוטב על חתיכת סלמון ומגישים מיד.