קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה

אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה
אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה היא תוספת שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חלב, מלח, שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אגסים מקורמלים עם גלידת דולצ'ה דה לצ' ה, עוגת וופל דולצ'ה דה לצ' ה רוסית וסיר מיידי דולצ'ה דה לצ' ה, ו מילקשייק דולצ'ה דה לצ' ה (מלטאדה דה ארקיפה או דולצ'ה דה לצ' ה).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת ברזל יצוק גדולה מספיק כדי להכיל 8 חצאי אגסים
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
במחבת ברזל יצוק גדולה מספיק כדי להחזיק את חצאי האגסים, מוסיפים את החמאה והמולסה ומתחילים" להמיס " אותה על אש נמוכה. בינתיים שמים את האגסים על משטח ישר, מקלפים וחצי אותם לאורכם. השתמש בכף קטנה כדי לגרוף את החלק המרכזי של כל חצי המכיל את הזרעים והבשר הקשוח והסיבי.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את האגסים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
כשהחמאה והמולסה נמסים, מוסיפים את האגסים ומבשלים 2 דקות ואז הופכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מוסיפים לתבנית כ -1 כוס סיידר ומאפשרים לאגסים להתבשל עד שהם מתחילים להיות רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף עוד סיידר לפי הצורך כדי למנוע את שריפתם. זמני הבישול ישתנו במקצת בהתאם לגודל האגסים ובשלותם. אגסים קטנים יותר או בשלים יותר יתבשלו מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
מוסיפים את הסוכר והחלב לסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מקציפים כדי להמיס את הסוכר ולאחר מכן מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת צמצמה על ידי לפחות חצי, על 1 שעה. התערובת צריכה להיות עבה מעט קרמל בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
כף מעט מהדולצ 'ה דה לצ' ה על כל צלחת ומעליו את האגסים.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
מפזרים מלח ומקשטים בשוקולד מגורר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
בסיר בינוני עם תחתית כבדה מוסיפים את החלב והסוכר. מערבבים היטב לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מניחים את המחבת על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות תוך ערבוב מדי פעם. החלב והסוכר יהפכו ל" דקים "ואז בסופו של דבר "יבשלו' שוב יחד ויהפכו לצבע חום בהיר. ממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מזהיב. כל התהליך הזה לוקח בערך 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מעבירים לקערה או לצנצנת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה