אגס ברטלט וסלט שעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגס ברטלט וסלט שעועית ירוקה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 303 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם פקאן קלוי דבש, פלפל, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דלעת סקווש-מרק אגס ברטלט, Bartlett Pear Crisp with Cinnamon Tortilla Chip and Vanillan Ice Cream, ו סלט שעועית ירוקה עם סורגום ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף שעועית ירוקה ולשבור קצוות שעועית. מרתיחים מים, מוסיפים מלח ככל שהטמפרטורה עולה. מרתיחים שעועית ירוקה במשך 3 עד 5 דקות, לטעום אחד עבור doneness, ואז לנקז ולצלול לתוך מים קרים במשך 3 עד 5 דקות.
מחלקים עלי תרד בין שתי צלחות. דק אגסים פרוסה ולסדר כל אחד על צורת מאוורר על שתי הצלחות. למעלה עם שעועית ירוקה ואגוזים.
טפטוף חומץ בלסמי לבן על צלחות הסלט.
מפזרים קלות עם פלפל לפי הטעם.