קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

אגרולי פיקנטה

אגרולי פיקנטה
אגרולי פיקנטה עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 218 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, שמן, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו הקולומביאני אג'י פיקנטה, ביצים פיקנטה, ו מטבל שרימפס פיקנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הגבינה, רוטב הפיקנטה, תיבול הצ ' ילי ואבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
כ-14 Oz קופסאות שימורים של עגבניות חתוכות לקוביותכ-14 Oz קופסאות שימורים של עגבניות חתוכות לקוביות
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
3/4 עד 1 כוס חלב 2%.3/4 עד 1 כוס חלב 2%.
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3
מניחים 1/4 כוס במרכז עטיפת אגרול. (שמור את העטיפות שנותרו מכוסות במגבת נייר לחה עד שהן מוכנות לשימוש.) מקפלים בפינה התחתונה מעל מילוי. מקפלים הצדדים לכיוון מרכז מעל מילוי. הרטיבו את הפינה שנותרה במים; מגלגלים היטב לאיטום. חזור.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים שמן ל-375. מטגנים לחמניות ביצה, כמה בכל פעם, במשך 2-3 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
שלב מרכיבי רוטב; מגישים עם לחמניות ביצה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה