אוהבי גבינה 5 גבינה מקרוני וגבינה
אוהבי גבינה 5 מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1238 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 83 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, פונטינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, שלוש גבינות פיצה (לאוהבי גבינה), ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F וחמאה 9 על ידי צלחת אפיית זכוכית 13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח. מבשלים מקרוני על פי הוראות החבילה.
בתנור הולנדי גדול או סיר כבד אחר, מטגנים את הבייקון עד פריך.
הסר בייקון עם כפית מחוררת ושמורה.
מטגנים את הבצל בטפטופי הבייקון עד שהם רכים.
מוסיפים את 5 כפות חמאה לתערובת הבצל וממיסים את החמאה ערבוב עם כף עץ.
באמצעות מקצף, להוסיף את הקמח, ומערבבים כל הזמן עד מעורבב היטב עם השומן עושה רביכה.
להקציף בחרדל. בהדרגה להוסיף את החלב והקרם להקציף כל הזמן.
מוסיף את הקורנית, עלה דפנה, ומלח.
בואו לבוא לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות במשך 15 דקות.
מסננים את תערובת חלב חם לתוך קערת מתכת ולהשליך את המוצקים. עבודה במהירות, לערבב 1 כוס פונטינה, גבינה כחולה, 1/2 כוס Gruyere, 1/2 כוס צ ' דר לבן, 1/2 כוס פרמזן, בייקון שמורות, ופטרוזיליה. המשך לערבב עד שכל הגבינה נמסה.
מוסיפים את האטריות המבושלות לתערובת הגבינה למעיל.
מוסיפים את תערובת האטריות לתבנית האפייה המוכנה.
מערבבים את פירורי הגבינה והלחם הנותרים יחד ומפזרים על גבי האטריות.
אופים במשך כ 15 עד 20 דקות או עד מבעבע וזהוב חום.
הסר מהתנור בעת ביצוע ומנוחה במשך 5 דקות.