אומוריץ
Omurice יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 471 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך alt, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: Omurice, ו אומוריצ'ה (אורז חביתה יפני).
הוראות
מוסיפים את הביצים, השמנת והמלח לקערה ומכים עד שהלבנים והחלמונים משולבים היטב.
מוסיף את השמן למחבת nonstick 10", ולאחר מכן להוסיף את הבצל, גזר ושום. מטגנים מעל חום בינוני עד שהגזר רך.הגבירו את החום לגובה, הוסיפו את העוף והמשיכו לטגן עד שהתרנגולת תתחמם.
מוסיף את האורז למחבת, ולהשתמש במרית כדי לשבור את הגושים ולשלב באופן שווה.
מוסיפים את הקטשופ ומטגנים עד שהכל משולב היטב. לטעום את האורז ואת העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.תלש את האורז על צלחת, ואז תחזיר את המחבת לחום.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת.השתמשו במרית כדי לעורר בעדינות את הגושים כמה פעמים, אבל הפסיקו לערבב ממש לפני שלא נשאר מספיק נוזל כדי להתפשט על פני המחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומורידים את החום בינוני נמוך. הביצים נעשות כשהן כבר לא נוזלות, אבל המשטח העליון עדיין נראה רטוב. אם אתה משתמש במכסה זכוכית, הביצה צריכה להיעשות כאשר הזכוכית חמה למגע.החלק את הביצה מתוך המחבת ועל האורז.
מקשטים עם קטשופ ופטרוזיליה לשרת.