קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה

אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה
אוסובוקו עם עגבניות, זיתים, וגרמולטה דורש על 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 190 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם יין, מרק עוף, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם גרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
פט שנקס יבש ומתבלע במלח ופלפל. מחלקים שנקים וקמח בין 2 שקיות פלסטיק sealable גדול לרעוד מעיל, ולאחר מכן להסיר את השוקיים משקיות, רועד את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
שמן חום ו 2 כפות חמאה בסיר ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, אז שוקים חומים היטב 2 קבוצות, 10 עד 12 דקות לכל אצווה, העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הפחת את החום עד בינוני והוסף את חמאת הכף הנותרת לסיר יחד עם בצל, גזר, סלרי ושום ומבשל, ערבוב, עד הבצל הוא זהוב חיוור, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את מרכיבי התבשיל הנותרים ומביאים לרתיחה, ערבוב. מסדרים שנקס בסיר בשכבה 1 ולחזור לרתיחה. מכסים את הסיר ואת השוקיים braise באמצע התנור עד רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הסר מחרוזות מ osso buco ולהשליך יחד עם גבעולי פטרוזיליה עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1
מערבבים יחד מרכיבים גרמולטה בקערה קטנה ומפזרים על אוסובוקו.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מגישים באופן מיידי.
1
* אוסובוקו (ללא גרמולטה) יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 163° 30 עד 40 דקות. * אוסובוקו יכול גם להיות מבושל במחבת צלייה גדולה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים להשחמה ורתיחה, ולאחר מכן לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר לצלימה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור, או לפי הטעםפלפל שחור, או לפי הטעם794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיף שלם עם מיץ (לא purée), קצוץ גסעגבניות שזיף שלם עם מיץ (לא purée), קצוץ גס1קטןגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוצה דקצלע סלרי, קצוצה דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2עלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טרייםעלי טימין טריים1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, טחוןשן שום, טחון2שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלמטה או זיתים שחורים נרפאו על ידי מלח, מגולענים וחצוייםקלמטה או זיתים שחורים נרפאו על ידי מלח, מגולענים וחצויים1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון טרי מגוררת דקגרידת לימון טרי מגוררת דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חצוי לאורכו דק פרוסבצל, חצוי לאורכו דק פרוס1אוראו ממולאים כפוליםמלח, או לפי הטעםמלח, או לפי הטעם1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עד 10 שוקי בשר צלובים (osso buco; 5 עד 6 1/2 lb סך הכל), כל קשר עם מיתר מטבחעד 10 שוקי בשר צלובים (osso buco; 5 עד 6 1/2 lb סך הכל), כל קשר עם מיתר מטבח