לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לאפות קישואים שוויצריים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -14 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גרגרי מרק עוף, פלפל, תיבול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו גבינה שוויצרי לאפות, אפיית תפוחי אדמה שוויצרית, ו חזיר ואפיית בראנץ ' שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים קישואים ובצל בסל ספינת קיטור.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
מניחים בסיר מעל 1 אינץ'. מים; מביאים לרתיחה. מכסים ומאדים במשך 4-6 דקות או עד שהם רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
בקערה קטנה שלבו את הביצים, החמין, התיבול האיטלקי, החרדל והפלפל; מניחים בצד.